Startside
(1989 + 90) Om "Janis Joplin" (og "Papagayaekspressen"):
.Flott om Janis Joplin, dramagruppa har gjort et meget godt arbeid. Her fungerte alt perfekt både musikalsk og på skuespillersiden. Anitas fandenivoldske, men samtidig sårbare stemme grøsser nedover ryggraden.Dramagruppa har også markert seg ved tidligere anledninger. I sommer gikk den store musikalen "Papagayaekspressen" av stabelen.(Ø.B.)

(1991) Om "Kjære landsmenn":
Lørdag hadde dramagruppen ved Fløysbonn skole premiere på sin oppsetning av Ole Paus-cabareten "Kjære landsmenn", en kulinarisk opplevelse for enhver teater-gane...Nok en kulturell braksuksess og en verdig oppfølger til  "Papagayaekspressen" og "Janis Joplin". Flott båret frem av skolens husorkester fikk man oppleve unge sangsolister med en stemme som de fleste bare kan være misunnelige på. Med en mimikk og spilleglede uten sidestykke førte de et begeistret publikum gjennom en time og tyve minutter. (Ø.B.)

(1992) Om "5000 ungdommer":
..danserne viste en imponerende presisjon, det var en fryd å se dem danse...Vakkert og gripende.....et skikkelig rockeband med trøkk..Frode Gjengaard har en god, røff stemmeen severdig forestilling. (Ø.B.)

(1993) Om "Grease":
Hele pakka satt som støpt under den lukkede skoleforestillingen for Fløysbonnelevene
De 27 dramaelvene jobber utrolig godt og uanstrengt på scenen. Ensembleinnsatsen står fjellstøtt innenfor lys, lyd og skuespillerprestasjoner..Man ble imponert av vokalprestasjonene til mange av sangerne. Dette var bra..(Ø.B.)(1994) Om "Opptaksprøven":
Fulltreffer fra Fløysbonn. "Opptaksprøven" bestod med glans.Dramabandet sørget for solid tilførsel av god musikk.De unge og lovende dramaungdommene fra Fløysbonn fortjener et vesentlig større publikum enn det som viste seg på premieren..(Ø.B.)

(1995) Om "Mandy's":
Elevene deres gjorde det igjen, de ga publikum ettertrykkelig bakoversveis i et show de fleste ungdomsskoler misunner dem..Premieren på "Mandy's" gikk som forventet, nemlig over all forventning. Fløysbonn-elevenes "Mandy's" er en eksplosjon i sang, dans og musikk..(Ø.B.)

(1996) Om "Soul City":
Svingende dansenumre, dampende soul-låter og komiske kjærlighetsintriger. Fløysbonn-elevene imponerte med musikalen "Soul City".Stemningen i salen var høy, og publikum ga elevene stående applaus. Det er utrolig hva en gjeng med 9.klassinger kan få til. Det var overraskende mange i ensembelet som viste stor dyktighet..(Ø.B.)

"Soul City"  årets musikal!.Vi synes dramagruppa gjør det svært bra i år. Det går heftig for seg i Soul City, og forestillingen er absolutt verdt et besøk. (Lokal-avisen Oppegård)

(1997) Om "Rockin' Cinderella":
Det svinger av Fløysbonn skoles "Rockin' Cinderella". Niendeklassingene gjør en kjempeinnsats i den spesialskrevne Askepottmusikalen. Dette er en musikal å være stolt av. Musikalen er morsomt og godt gjennomført, og det er lett å glemme at det faktisk er 15-åringer som står på scenen. Fløysbonns skoles musikal er et eksempel til etterfølgelse for andre skoler.(Ø.B.)

(1998) Om "Ike & Tina":
..Suksess for Ike & Tina Turner...en flott historie med massevis av knallgod musikk..det er utrolig hva de har fått til.Vi ble imponert over kvaliteten på både musikere, sangere, skuespillere og dansere....og viser oss en fantastisk historie om rockedronningen Tina Turners turbulente liv..(Ø.B.)

(1999) Om "St. Sunniva":
Herlige St. Sunniva. De har gjort det igjen. Dramalærerne Øyvind Fjeldstad og Sigurd Dancke og dramaelevene ved Fløysbonn skole har laget en kjempemusikal. På Kolbotn Kinoteater serverer Fløysbonn-elevene en forestilling det gnistrer av. Det låter helt topp.lyset og lyden fungerer utmerket. Denne forestillingen får full score. Det er 11. året på rad at superduoen Fjeldstad/Dancke, samt valgfagelevene på 10. trinnet våger seg ut i musikalens knallharde verden(Ø.B.)

(2000) Om "Elmore Street:
.Mer Elmore! Elevene fra Fløysbonn skole imponerte stort under premieren på musikalen "Elmore Street" mandag kveld.....elevene overbeviser ned til den minste detalj. Bevegelsene, mimikken, og rolletolkningene er nærmest perfekte.Elevene har gjort en utrolig bra jobb. For når håret på hodet reiser seg, bokstavelig talt, er det fordi det er bedre enn bra.(Ø.B.)

Helt topp.Årets Fløysbonnmusikal "Elmore Street" myldrer av talentfulle sangere, dansere og musikere. Musikalen som går på Kolbotn Kinoteater er rett og slett en opplevelse..det er rett og slett herlig å høre på dem. (Lokal-avisen Oppegård).


(2001) Om "Woodstock":
Peace & love fra Fløysbonn. ..Foreldregenerasjonen kan glede seg til et musikalsk "Husker du" sammen med Janis Joplin, Carlos Santana, CCR, Joan Baez, The Band, Joe Cocker m.fl. Alle disse får vi oppleve, imitert av ungdommer som går legendene en høy gang. Det spilles og synges så bra at vi til tider lurer på om det er play-back. Noe det ikke er. Dette er ekte vare. For alle med et et forhold til Woodstock og musikken fra den tiden er det en opplevelse å høre, fra Mari Ann Vinje drar i gang med "Joe Hill" til Markus Uglums heftige sluttnummer som Jimi Hendrix. (Ø.B.)

Joan Baez, Janis Joplin, Jimi Hendrix, Creedence Clearwater Revival "var der", og mange fler - godt tolket av 10. klasse-elever ved Fløysbonn skole. Dette er musikk for mor og far, og vi tipper 68'erne vil digge denne musikalen. (Lokalavisen Oppegård).


(2002) Om "Girl Power" historien om Spice Girls.
Godt hjulpet av et samstemt band, et lite "symfoniorkester" og spenstige dansere, behersker jentene alt fra flerstemte toner til solosang...Flotte kostymer...det er nesten så en skulle tro at de har begått innbrudd i Spice-jentenes garderobeskap. (Ø.B.)

Vi våger å påstå at Spice Girls fra Fløysbonn er Norges beste svar på den originale utgaven....jentene har et utrolig sangtalent. Musikalen er en fantastisk opplevesle både å se og høre. Dette er veldig, veldig bra. (Lokalavisen Oppegård).


(2003) Om "Nøjesmaskinen" -   ABBA.
Oppegårdinger kan bare glede seg til et herlig gjensyn med 70 og 80tallets store idoler, ABBA. Forestillingen var suveren. Det er et glitrende show med gode, kjente ABBA-låter, og ikke minst imponerende gode dansere..... Her er det gode musikere, sangere og skuespillere... All ære til elever og lærere for denne musikalen. Den er helt topp og vi anbefaler den på det varmste. (Lokalavisen Oppegård).

ABBA-feber i Kolbotn Kino. ABBA er tilbake. Endelig.... musikalen er en stor mimrekveld og man tar seg i å synge med....  40 ungdommer har jobbet sent og tidlig.... det er imponerende at alt går knirkefritt. (ØB).


(2004) Om "Bonn Aid - generation X":
Tidenes beste Fløysbonnmusikal, elevene er et fyrverkeri på scenen. Her er det så mange dyktige sangere, musikere og dansere samlet på en gang at vi bare bøyer oss i støvet. Vi glemmer helt at det er 15-16 åringer som står på scenen. (Lokalavisen Oppegård.)

Elevene stråler... de strutter av spilleglede...De synger spiller og danser så en kjenner frysninger på ryggen. Frysninger på grunn av stor innsats, og frysninger fordi Fløysbonnelevene rett og slett er utrolig flinke. (ØB).
(2005) Om "Close to you" - remembering The Carpenters:
"En flott musikal... Innsatsen fra de 15-årige skole-elevene er imponerende bra.. Åshild Saastad som Karen Carpenter bærer forestillingen med sin klare stemme. Knirkefritt!" (ØB)

"Det er en forrykende forestilling Fløysbonn-elevene gjennomfører i Kolbotn Kino. Massevis av glamour og stjerneglans.Åshild Saastad er Fløysbonns svar på Karen Carpenter med en utrolig stemmeprakt. De er utrolig dyktige alle sammen." (Lokalavisen)
(2007) Om "High school P.A.":
"Fløysbonn-Fame. De unge musikerne, sangerne og danserne imponerer i Fløysbonnmusikalen "High School P.A. De unge musikerne spiller oss elegant gjennom 15 låter... Det synges med innlevelse og sjel, og her er talent i mengder, og stemmer vi nok kommer til å høre mer av... Det er et grundig, gjennomarbeidet sceneprodukt som leveres". (ØB).

"Imponerende, Fløysbonnelever. Fløysbonnelevene har nok en gang satt op en fantastisk musikal... de gjør forestillingen til en uforglemmelig opplevelse.... Det er bare å ta av seg hatten nok en gang for en glitrendde forestilling fra Fløysbonn". (Lokalavisen).

(2006) Om "Hitsville" - historien om Motown records:
"Det er imponerende at et klassetrinn på skolen kan mønstre så mange sangtalenter...Fløysbonn har sine egne stjerner som på ingen måte kaster skam over originalene......dessuten var danserne dyktige og kostymene elegante som i en proff oppsetning...Fløysbonnelevene leverte et show som egner seg for alle generasjoner." (ØB)

"Fantastisk,Fløysbonn." (Overskrift i Lokalavisen). ...videre: "GULLSTRUPER: Det var så tett mellom høydepunktene at alle artistene hadde fortjent hvert sitt bilde."
(2008) Om "My School Musical":
"God musikalårgang. Fløysbonnmusikalen har tatt skrittet ut av rockehistorien og inn i vår tid.... En vel regissert og fint gjennomført musikal... Sterk sceneinnsats av Ida Lindtveit og hennes medelever på Fløysbonn...  ". (ØB).

"Strålende levert av  Fløysbonnelevene. "Det vrimler av talenter i årets Fløysbonnmusikal i Kolben, og vi anbefaler den på det varmeste. Det er utrolig hva 15-16åringer kan få til på en scene.... Nå har elever ved Fløysbonn levert musikal i 20 år og det går bra hver eneste gang...   (Lokalavisen).

(2009) Om "You are the music in me":
FABELAKTIG! Fløysbonnmusikalen ruller igjen, og bak seg har den 20 år med forestillinger som er rost opp i skyene. "You are the music in me" følger utvilsomt i samme fotspor.  (ØB).

Skaper stjerner. Vi vil gi blomster til de tre Fløysbonlærerne, Øyvind Fjeldstad, Liv Woldsnes og Sigurd Dancke  som gjør dette mulig. I år er stjernene mer glitrende og strålende enn noen gang. Her finnes ikke dødpunkter. (Lokalavisen).Click here to add text.
Click here to add text.
Dette mener pressen....
(2011) Om "Jump to the rhythm"
Lekent og akrobatisk.
"Det er både store og små talenter med i stykket...Maria Odeck viser både stort skuespillertalent og sangtalent.... Kristin Hartwik Holtan har ikke bare sjarm, men også en fantastisk stemme.... jentene utførte akrobatiske triks med dobbeltau. Vi har sett store akrobatiske numre i filmen "Jump in", men jeg hadde ikke ventet meg liknende her." (ØB).

Fløysbonnelever med   fantastisk show!
"...en flott musikal med mye action. Bokseringen og det som foregår der, samt fantastiske dobbel-tau oppvisninger gjør at musikalen aldri blir kjedelig. Elevene stråler på scenen... "(Lokalavisen)

* Det ble ingen musikal i 2012, men "Rockeprinsessene" deltok i UKM og
   kom til fylkesfinalen.

(2013) Om "Rockeprinsessene"
Rockejenter med ekte driv.
"Det virker som om et år i dvale har vært av det gode. Fløysbonnmusikalen fremstår som enda mer strømlinjeformet uten å ha mistet det ungdommelige og umiddelbare.Magien blir ikke mindre ved at alt flyter." (ØB)

(2014) Om "Papagayaekspressen 2014"
Med Papagayaekspressen fra suksess til suksess.
Ta plass i Papagayaekspressen. Bli med på Fløysbonnmusikalens25-årige reise....
ungdomsskoleelever som hver og en fyller sin rolle med seriøsitet og smil. Et imponerende skue. (ØB)

(2015) Om "Oppegårdeventyret"
100 år på 90 praktfulle minutter.
Du lærer garantert en del av å gå på årets Fløysbonnmusikal. På kjøpet får du også med deg 90 minutter med glimrende underholdning innen både sang, dans og drama. (ØB).

(2016) Om "Glee Club Fløysbonn s.1"
ØB: Fabelaktig Glee fra Fløysbonn. Oppegård Avis: Glee-trende.

(2017) Om "Glee Club Fløysbonn s.2#
ØB: Musikal mot nye høyder. Det er utrolig å se ungdomsskole-elever så proffe. Oppegård Avis: Gle(e)delig gjensyn. I 10 dager får Sal & scene-elevene boltr seg i Kolben for å lage musikal. Resultatet er helt fantastisk!

(2018) Om "Glee Club Fløysbonn s.3
ØB: Glee Club volum 3 er mektige saker fra kremen av Oppegårds musikalske ungdom. Oppegård Avis: Feiende flott musikal. I disse dager fyller Fløysbonnmusikalen Kolben med flott musikk, dans og skuespill.
(2010) Om "Hunt's Point":
Flink, flinkere, Fløysbonn.
Det å konstant måtte følge opp en etterhvert lang musikalsuksesser virker ikke som å være noe problem for Fløysbonn-elevene. Fløysbonnmusikalen er for lengst kvalitetsstemplet, men det virker ikke som elevene skjelver i buksene av den grunn... Det hadde store deler av magi i seg....Det er bare å putte en ny suksess i sekken. (ØB)

Fløysbonn er "Fame"skolen.
Mandag kunne skolen inkassere en ny musikalsuksess. Årets utgave er en av tidenes aller beste musikaler. I år med hovedvekt på dans med imponerende høy kvalitet opp til det helt spektakulære. Dette holder i bøtter og spann. (Lokalavisen)