Tidligere musikaler
Dette mener  pressen
Nr.23!
  Flink, flinkere, Fløysbonn
Fløysbonn-musikalens magi i 20 år!
Hederspriser
Glee har nå blitt et etablert begrep på Fløysbonn, og vi oppfordrer gjerne andre ungdomsskoler i vår region og andre regioner til å gjøre noe tilsvarende. Da kan vi jo ha «Sectionals», «Regionals» og «Nationals» konkurranser, akkurat som i USA. Der borte er Glee-konkurranser mellom skolekor meget populære, og skolene satser mye penger og prestisje på å vinne. Den amerikanske tv-serien Glee har fengslet ungdom i flere land i gjennom 6 sesonger, ikke minst i Norge! 

Fløysbonnmusikalen er nå klar med Glee Club Fløysbonn sesong 3. Vi befinner oss fortsatt på William McKinley High School i Ohio, og Will Schuster og The New Direction jobber med nytt repertoar til kommende konkurranser. Rachel, Santana, Quinn, Tina, Brittany og resten av Cheerios-jentene holder fortsatt på med sang, dans og masse intriger, mens Puck, Sam, Mike, Ryder og resten av gutta i Titans viser en mykere side av macho-kulturen. Marley og Jake er nye elever på skolen og det oppstår søt musikk og romantikk. Vi møter også flere nye kor: Heavenbrook, Jane Adams Academy, og Sunshine Corazone, stjernevokalisten fra Vocal Adrenalin.

Musikk- og danseinnslagene er en hitparade uten sidestykke med bl.a. «4 minutes», «Paradise by the Dashboard Light», «True Colors», «Gives you Hell», «All by Myself», «Bootylicious», «Hall of Fame», "Bridge over a troubled water" og mange, mange flere. Det som gjør Glee-konseptet så spektakulært er nettopp kombinasjonen av hitlåter pakket inn i showdans.

Som vanlig mister vi  halve ensemblet fra i fjor av naturlige grunner, - de går nå på videregående skole... Heldigvis for oss, ser det ut til at det aldri tar slutt på nye sang-, dans- og musiker-talenter på Fløysbonn. Her er vi stor takk skyldig til Oppegård kulturskole, Sofiemyr skolekorps, Liv Steens ballettskole og Follo dansestudio som lærer opp våre elever utenom skoletid. 

Glee-konseptet fenger både musikal-elever og publikum, og det har blitt en suksess mye større enn det vi hadde drømt om. 
Det er bare å glede seg til uken før påske: 19.,  20.,  21. og 22. mars. Da er det forestillinger i Kolben sal 1. Skoleforestillinger på dagtid og offentlige forestillinger på kveldstid kl. 19.00. 

Velkommen til Fløysbonnmusikalen 2018, den 29. i rekken.
Fløysbonn-musikalen 2018
«Glee Club volum 3 er mektige saker fra kremen av Oppegårds musikalske ungdom.»
Highlights  FM 2018-1. akt
Oppegårdsanger
Kontaktinfo
Feiende flott musikal!
 I disse dager fyller Fløysbonnmusikalen Kolben med flott musikk, dans og skuespill
Spilles i Kolben 19. - 22. mars 2018 kl. 19.00
ØB skriver om musikalen 2018:
Oppegård Avis skriver om musikalen 2018:
Highlights  FM 2018-2. akt