Tidligere musikaler
Dette mener  pressen:

Hederspriser
Fløysbonn musikalen
Fløysbonn skole
”Honey” fra 2003 med Jessica Alba i hovedrollen, handler om en danser og koreograf som jobber som bartender, i platebutikk og underviser  dans sammen med Joey på Hunts Point ungdomssenter i West Bronx, alt i påvente om det store gjennombruddet som danser. Hennes foreldre håper i det lengste at Honey skal satse på ballett, men det er hip hop som fenger på Hunts Point. Honey har en venninne, Gina, og en kjæreste, Chaz som eier og driver en frisørsalong. Her jobber også Stacy.

Videoprodusent Michael Ellis oppdager Honey og en stor karriere står for døren, men så oppdager Honey at ”there’s no business like showbusiness”…. I dette miljøet møter vi talentspeideren Lenny og ”bitchen” Katrina.

Samtidig ønsker hun å hjelpe gatebarna, Benny, Raymond m.fl. Slik at de kan komme ut av det belastede miljøet de lever i.  Bl.a. sammen med gangsteren Otis. Kjæresten Chaz støtter henne, og sammen arrangerer de en danseoppvisning for å samle inn penger til et nytt ungdomshus. (Kanskje vi også kan klare å lage vår versjon av dette fabelaktige sluttnummeret).

Vi ønsker i år å vektlegge dans samt en fabelaktig story som våre dyktige skuespillere skal bære frem. Musikken som skal ledsage handlingen er soul/funk/rock og hip hop. Velkommen!

      HUNT'S  POINT
   - et fyrverkeri i musikk, dans og drama -
Spilles i Kolben
våren 2010:

12.04
13.04
14.04
15-04

Kl. 19.00

Fløysbonnmusikalen 2010
Flink, flinkere, Fløysbonn.
Det å konstant måtte følge opp en etterhvert lang musikalsuksesser virker ikke som å være noe problem for Fløysbonnelevene.Fløysbonnmusikalen er for lengst kvalitetsstemplet, men det virker ikke som elevene skjelver i buksene av den grunn... Det er bare å putte en ny suksess i sekken. (ØB)
Fløysbonn er "Fame"skolen.
Mandag kunne skolen inkassere en ny musikalsuksess. Årets utgave er en av tidenes aller beste musikaler. I år med hovedvekt på dans med imponerende høy kvalitet opp til det helt spektakulære. Dette holder i bøtter og spann. (Lokalavisen)
Se video:
"Hunt's Point"
FM 2010
Startside