Tidligere musikaler
Dette mener  pressen:

Hederspriser
Fløysbonn musikalen
Fløysbonn skole
Mary, Keisha, Shauna og Yolanda trener hardt for å hevde seg i Double Dutch konkurranser (dobbel-tau-hopping) under navnet ”Joy Jumpers”. Izzy er en lovende bokser som har moro av å fleipe med jentene når de trener, kanskje med et godt øye til Mary….

Gina og ”Dutch Dragons” er en konkurrerende gruppe som er veldig flinke. Yolanda krangler med Mary og begyner å danse med ”Dutch Dragons”. (Senere er det Aubrina som erstatter Yolanda i  ”Joy Jumpers”).  Andre konkurrerende grupper i Double Dutch er ”Kung Fu Flyers” og ”Sunshine Steppers”.

Izzy holder til i boksestudio hvor han trener og sparrer. Han har to nære venner, Chuck og Little Earl som også bokser. Hans verste konkurrent er Rodney, de må kjempe mot hverandre for å komme til ”Golden Glows” som er en viktig bokse-konkurranse. Rodney taper og dermed blir de fiender. Rodney har også venner som han omgir seg med og de er en bøllegjeng på fritiden. Han vanker også litt med Gina.

Tammy er en dyktig jentebokser, men blir litt ertet av de tøffe gutta. Hun har et godt øye til Chuck, og han synes egentlig at Tammy er både pen og flink. Tammy liker ikke å bli mobbet når Chuck er til stede. Felix er trener i boksestudio og har mange kloke replikker til ungdommene når det røyner på.

Far til Izzy er tidligere bokser. Han er også enkemann og lever seg vel mye inn i Izzy’s boksekarriere. Karin er lillesøster og hun er mer interessert i Double Dutch enn i boksing. Hun beundrer Mary og hennes team ”Joy Jumpers”. Allikevel synes det tydelig at boksing har 1. prioritet i dette hjemmet.....

Mye dramatikk både i bokseringen og i dobbel-tau-konkurranser. Fløysbonelevene vil i år vise akrobatikk  og boksing som vi aldri før har sett i Kolben. Som vanlig låter elevorkesteret nærmest  proffesjonellt og ingen i salen vil tro at hele dette showet styres kun av Fløysbonnelevene. Ikke gå glipp av dette!
Spilles i Kolben kl. 19.00:

11.04, 12.04, 13.04, 14.04

Se video:
"Jump to the rhythm"
FM 2011
Fløysbonnmusikalen 2011
Nr.23!
    Fløysbonnelever med 
         fantastisk show!
"...en flott musikal med mye action. Bokseringen og det som foregår der, samt fantastiske dobbel-tau oppvisninger gjør at musikalen aldri blir kjedelig. Elevene stråler på scenen... "(Lokalavisen).
   Lekent og akrobatisk.
"Det er både store og små talenter med i stykket...Maria Odeck viser både stort skuespillertalent og sangtalent.... Kristin Hartwik Holtan har ikke bare sjarm, men også en fantastisk stemme.... jentene utførte akrobatiske triks med dobbeltau. Vi har sett store akrobatiske numre i filmen "Jump in", men jeg hadde ikke ventet meg liknende her." (ØB).