Tidligere musikaler
Dette mener  pressen:

Audition FBM 2009
Hederspriser
Fløysbonn musikalen
Fløysbonn

Se video:
You are the music in me


Fløysbonnmusikalen 2009 er en slags oppfølger til fjorårets suksess ”My school musical” hvor vi også i år møter mye av det samme persongalleriet fra Disney Channel.

Årets musikal er en dobbel-musikal i den forstand at det foregår to helt forskjellige historier samtidig. D.v.s. de utspilles i annenhver scene. På høyre del av scenen møter vi ”tweens”-stjernene fra High School Musikal, mens på den andre siden er vi sammen med The Cheetah Girls, venner og familie i Barcelona.

Hannah Montana’s  3. album, ”Breakout”,  gikk rett til topps på Billboard top 100 i likhet med de to første. Denne gangen slippes albumet også i Europa. Vi dikter oss inn i Disney-verdenen og tenker at Hannah Montana endelig skal på Europa-turne. Her møter hun også  The Cheetah Girls som deltar på Barcelona music festival. Channel i Cheetha Girls reiser sammen med sin mor, Juanita. Hun er kjærseste med senor Luc , og jentene er spente på om han kommer til å fri til Juanita denne gangen. Jentene sliter litt med interne intriger, og Dorinda møter en meget kjekk ung mannlig danser, Josquin. En tidligere bekjent og artist, Marisol, hører også med til Barcelona-historien.

Troy, Gabriella, Chad og Taylor m.fl. har skaffet seg sommerjobb på et vel-rennomert golfsenter. Det de ikke vet er at dette golfsenteret eies av foreldrene til Ryan og Sharpay… Sharpay har egentlig ordnet det slik at bare Troy  skulle jobbe der, slik at hun har Troy for seg selv. Det passer absolutt ikke inn i hennes planer at Gabriella dukker opp som livvakt. Sharpay forsøker på ulike måter å straffe sine tidligere klassekamerater fra East High, bl.a ved kjøkkentjeneste, i håp om at de vil si opp sommerjobben. Dette skjer ikke, og vi opplever både humor, sorg og kjærlighet.

Fløysbonnmusikalen var med blant artistene som fikk æren av å være med på åpningen av Kolbotn torg. Denne utfordringen tok elevene på strak arm selv om åpningen fant sted kun en uke etter skolestart. Det er veldig spesielt at vi er sceneoperative en uke etter skolestart, særlig fordi flesteparten av elevene går i 9. klasse og er helt nye i musikalsammenheng. Løsningen ble at vi startet med øving på den nye musikalen allerede før sommerferien noe vi aldri har gjort tidligere, da verken elever eller lærere har avsatt timer til dette. Allikevel, vi ønsket å være med på å hylle Kolbotn torg, og vi ønsket å være med på at fantastiske Kolben ble en del av det hele. Nå kan man gå tørskodd hjemmefra, parkere i parkeringshuset og se på Fløysbonnmusikalen og andre arrangementer. Hvilke andre kulturhus kan vise til slike fasiliteter?

At vi nå har øvd en måned lenger enn vi pleier trenger jo heller ikke å være et handicap….


                       Fløysbonnmusikalen 2009 har premiere i Kolben, sal 1, 20. april kl. 19.00.
                       Den spilles også 21, 22 og 23. april. Skoleforestillinger alle dager kl. 12.00.

"You are the music in me" Fløysbonnmusikalen 2009
Kolben:

20.04
21.04
22.04
23-04

Kl. 19.00

FABELAKTIG!
Fløysbonnmusikalen ruller igjen, og bak seg har den 20 år med forestillinger som er rost opp i skyene. "You are the music in me" følger utvilsomt i samme fotspor.  (ØB, les hele artikkelen).


SKAPER STJERNER.
Vi vil gi blomster til de tre Fløysbonlærerne, Øyvind Fjeldstad, Liv Woldsnes og Sigurd Dancke  som gjør dette mulig. I år er stjernene mer glitrende og strålende enn noen gang. Her finnes ikke dødpunkter. (Lokalavisen).
Startside