Tidligere musikaler
Dette mener  pressen
Nr.23!
  Flink, flinkere, Fløysbonn
Fløysbonn-musikalens magi i 20 år!
Hederspriser
Fløysbonnmusikalen har fått en forespørsel om å delta på et påske-cruise i Skagerak og Østersjøen. De skal jobbe litt med mannskapet på dagtid og underholde passasjerene om kvelden. Elevene får timebetalt for jobbing på dagtid, og skolen får et avtalt honorar for selve show-konseptet.

Ikke alle elevene er like begeistret for å tilbringe påskeferien med å jobbe på en båt, men etterhvert blir de enige om å ta i mot tilbudet. Erica gjør avtale med stuerten ombord, og alle elevene får sine respektive lugarer. Selve cruiset er booket av en arrangør som ikke helt er villig til å fortelle hva eller hvem som er ansvarlig for dette eksklusive cruiset. 

Elevene oppdager etterhvert at det å jobbe ombord på en stor båt kan være svært så anstrengende, og ikke alle jobben er like greie… Det å jobbe på sol-dekk og restaurant er adskillig bedre enn å rydde og vaske på lugarer…

Det oppstår «søt musikk» mellom flere av elevene og Erica nedlegger forbud mot «klining» i offentlig rom. Passasjerene setter stor pris på Fløysbonn-ungdommene, og skryter av dem til stuert, både musikalsk og daglig oppførsel. Det kommer også oppfordring på låter fra passasjerene som musikal-elevene imøtekommer på en utmerket måte.

Det forekommer en del sosiale aktiviteter ombord hvor passasjerene kler seg i ulike antrekk fra tidligere tider. Dette får elevene til å spekulere i at dette cruiset er en event som skal markere en historisk hendelse. Det viser seg at de er veldig nære…..

«Rock the Boat» er Fløysbonnmusikal nr. 31, og nok en gang er situasjonen den at vi må erstatte den halvparten av elevene som forsvant i fjor, da de nå går på videregående skole. Vi håper og tror at det går bra i år også, det har tross alt funket i 30 år…

Fløysbonn-musikalen 2020:
Oppegårdsanger
Kontaktinfo
Spilles i Kolben 30. mars - 2. april 2020 kl. 19.00. 
NB! Avlyst p.g.a. korona!!
Dette er Fløysbonnmusikalen
Fra "Rock the Boat
Øving
Stjernefabrikken!
       For et jubileum!
Årets utgave av Fløysbonnmusikalen leverer til de grader! Det er gjennomført, det er gjort med smil og overskudd, og det er gjennomført av elever med mange talenter. Du vil garantert se flere av disse elevene på en kulturscene igjen. 
ØB skriver om musikalen 2019:
OAvis skriver om musikalen 2019:
AVLYST!