Tidligere musikaler
Dette mener  pressen
Nr.23!
  Flink, flinkere, Fløysbonn
Fløysbonn-musikalens magi i 20 år!
Hederspriser
I anledning Fløysbonnmusikalens 30-års jubileum tenker vi oss at skolen har fått tildelt et turnestipend fra LNU. Stipendet skal dekke en reise til USA hvor musikal-elevene skal reise langs Route 66 og opptre i flere stater og byer. De skal holde konserter med et repertoar som gjenspeiler stedene de spiller på.

Første stopp er Detroit i Michigan. Her ligger studioet til Motown Records hvor både Michael Jackson, Stevie Wonder, Diana Ross m.fl. spilte inn sine største hitlåter.  Turen går videre til Nashville som er hovedstaden i Tennessee, og en helt sentral by for countrymusikk. Moren til Renee har tidligere jobbet med Carrie Underwood, og hun inviterer dem til en showcase på selveste Grand Old Opry House. Litt intriger mellom avgangs-elevene og de yngre hører med, likeledes konflikter, sjalusi og kjærlighetssorg. Misbruk av rusmidler fører til at en av elevene blir sendt hjem.

Neste stopp er Memphis, byen til Elvis. Mississippi-deltaet er selve arnestedet for blues og rhythm & blues, og Sun Studio i legendariske Beal Street gjorde bl.a. Elvis Presley og Jerry Lee Lewis til verdensstjerner. Tina Turner kom også fra dette distriktet.

På veien vestover blir det stopp i Tulsa, Oklahoma, hjembyen til brødrene Hanson og JJ Cale. Byer som Amarillo i Texas og Sacramento i California har egne sanger som toppet hitlistene for flere 10-år siden, og surfmusikken stammer fra California. Det blir også litt spennende å høre om hvorfor så mange byer i USA har religiøse navn som Los Angeles, Sacramento og Santa Monica. Selv Mississippi-elven het opprinnelig Rio de Espirit Santo som betyr: elven til den Hellige ånd....

Fløysbonnmusikalen feirer 30 år med denne musikalen, og nå flytter altså elevene ut fra skolen og får en prøvesmak på turnelivet. Utfordringene blir mange ,og som alltid er det mye å strekke seg etter… ikke minst når nye elever skal erstatte halve ensemblet, som hvert eneste år begynner på videregående skole. Vi håper mange der ute blir med oss på denne fantastiske turen spekket med sang, musikk, dans og ikke minst, - drama!

Fløysbonn-musikalen 2019: Route 66
Stjernefabrikken!
Fløysbonnmusikalen har vunnet  en Promethean Active Panel.  Her er vinnervideoen! 
Oppegårdsanger
Kontaktinfo
For et jubileum!
Årets utgave av Fløysbonnmusikalen leverer til de grader! Det er gjennomført, det er gjort med smil og overskudd, og det er gjennomført av elever med mange talenter. Du vil garantert se flere av disse elevene på en kulturscene igjen.
Spilles i Kolben 8. - 11. april 2019 kl. 19.00
ØB skriver om musikalen 2019:
OAvis skriver om musikalen 2019:
Surfing USA 
Dette er Fløysbonnmusikalen
Øving til skoleavslutning
Proud Mary 
Starships 
Fake ID
Can´t stop the feeling
2019-medley
Oving
Startside